Aquesta acció formativa està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris".
Requisits dels alumnes
Aquesta acció formativa està dins la formació integradora del Projecte Treball als Barris i està adreçada a aquelles persones en situació de risc d’exclusió social amb baixa qualificació i/o amb dèficits formatius, com són aquelles persones que no disposen del graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) i aquelles que malgrat l’hagin obtingut no hagin continuat amb els estudis postobligatoris.
Es prioritzaran les persones inscrites com a demandants d’ocupació del Barri de Campclar o zona d’influència que pertanyen a col·lectius com:
- persones nouvingudes provinents de països extracomunitaris
- dones que han patit o pateixen situacions de violència de gènere
- joves que han abandonat el sistema educatiu
- d’altres en funció de les característiques del territori objecte d’actuació
Continguts d'aprenentatge
Competència general: Realitzar el muntatge de gèneres, elaboracions culinàries envasades, parament, utillatge i materials varis, en els equips destinats al servei de càtering, recepcionar la càrrega procedent del servei de càtering realitzat i rentar els materials i equips reutilitzables.
Relació de mòduls formatius i d'unitats formatives:
MF1089_1: Aprovisionament i muntatge per a serveis de càtering. (120 hores)
UF0062: Aprovisionament i muntatge per a serveis de càtering. (90 hores)
UF0053: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració. (30 hores)
Mòdul complementari: PRL, Sensibilització medioambiental i igualtat de gènere. Orientació laboral (15 h)
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina. (40 hores)
CAPACITATS FORMATIVES
CF1. Posar a punt i utilitzar instal·lacions, equips, màquines, estris i eines que formen la dotació bàsica dels departaments de muntatge, d'acord amb les seves aplicacions i en funció del seu rendiment òptim.
CF2. Efectuar processos d'aprovisionament dels gèneres, elaboracions culinàries envasades, materials i equips que formen càrregues de serveis de càtering.
CF3. Efectuar processos de muntatge de gèneres, elaboracions culinàries envasades, parament, utensilis i material divers en els recipients i equips establerts per oferir serveis de restauració.
CF4. Explicar i realitzar el procés de disposició de càrregues que forma un servei de càtering, i identificar les zones on es produeix.
CF5. Analitzar i aplicar les normes i condicions higienicosanitàries esmentades a les unitats de producció o servei d'aliments i begudes, per evitar riscos de toxiinfeccions alimentàries i contaminació ambiental.
Inscripcions
Les persones interessades han d'omplir el full de preinscripció a les instal·lacions de Tarragona Impulsa (Av. Vidal i Barraquer s/n -M1-) o Espais de Trobada de Campclar (C. Riu Llobregat, 10) adjuntant el currículum, una còpia del DNI o NIE i la targeta de l'atur o millora de feina. L'horari de preinscripcions és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.