Per a tots els establiments alimentaris, de venda ambulant i fixe.
Es consideren imprescindibles:
- Control i registre de temperatures.
- Control de neteja i desinfecció d’instal·lacions i equips.
- Control proveïdors i entrada de material.
- Restaurants/bars i menjar preparat: carta amb al·lèrgens.
Informació general d’autocontrols i prerequisits de l’ACSA
Per saber-ne més:
- Bones pràctiques
- Com fer servir el lleixiu en la desinfecció de vegetals
- Higiene alimentària i manipulació d'aliments
- Al·lèrgens
Guia per a l’aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d’alimentació
- Versió en català. [PDF 685 kB]
- Versió en castellà. [PDF 675 kB]
- Versió en xinès - castellà. [PDF 3,68 MB]
- Versió en urdú - castellà. [PDF 1,36 MB]
- Versió en àrab - castellà [PDF 1,36 MB]
Aquesta guia ha estat elaborada per la Diputació de Barcelona.