Jornada higiènico-sanitària sobre la guia de les pràctiques correctes d'higiene en peixateries
JORNADA DE SANITAT ALIMENTÀRIA
Dia: 28 de juny de 2010
Lloc: ESPIMSA. C/ Passatge Cobos, s.n. 977 231551
- 10:00 - 11:00
Presentació i entrega de documentació
Introducció, conceptes i definicions dels principis APPCC.
Guia de les practiques correctes d'higiene en Peixateries. - 11:00 -12:00
Precs i preguntes.
Ponent: Anna Jacas
Autora de la guia de les practiques correctes de higiene, i veterinària assessora de l’agencia catalana de salut alimentaria.
Destinat a personal de que treballa en peixateries, te contacte amb el sector de peixateries, mercats i paradistes
Serveix com a formació continua obligatòria per als manipuladors d’aliments segons el Reglament CE 852/2004 i el Decret 202/2000
INSCRIPCIÓ I DOCUMENTACIÓ GRATUÏTA.
Per qualsevol dubte poden trucar al telèfon de la Unitat Tècnica de Salut Pública 977 20 00 71 de 9 a 14 de dilluns a divendres
ORGANITZA: Unitat Tècnica de Salut Pública. Ajuntament de Tarragona.Conselleria de Sanitat.
Subvencionat per l’Agencia Catalana de Salut Alimentaria
Col·laboradors:
ESPIMSA
ACSA