Esteu aquí: Inici Salut Agenda 2024 Fira de la Psicologia

Fira de la Psicologia

La Junta de la Delegació Territorial de Tarragona organitza la I Fira de la Psicologia per tal d'acostar la psicologia a la ciutadania a través de 2 espais diferenciats:

  • Carpa 1. Què pot fer la psicologia per a tu? Pretén ser un espai de divulgació on professionals de la psicologia oferiran microxerrades en les quals explicaran de forma pràctica i amena quines eines té la psicologia per ajudar-nos al nostre dia a dia i com podem millorar el nostre benestar emocional en diferents etapes de la nostra vida.
  • Carpa 2. Stop Bullying. Pretén inserir en la prevenció de l’assetjament escolar i, per tant, promoure i promocionar les relacions saludables entre iguals a través de jocs i gimcanes virtuals. D’aquesta manera els nens i les nenes poden entendre què és l’assetjament i quines conseqüències pot produir a l’altre.

Amb les dues carpes grans i petits podran disposar d’espais relacionats amb la psicologia. A més a més, disposarem d’un espai on explicarem els serveis que el COPC ofereix a la ciutadania.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Fira de la Psicologia
Què
Xerrades i congressos, Altres
Quan
27/09/2024 a 17:00 a
28/09/2024 a 13:00
Programació
Mes de la Salut Mental
Localització
Telèfon de contacte
977 214 102
Organitzat per 
Delegació Territorial del COPC
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta