Una alimentació sana és clau en la prevenció del càncer. Així, la dieta pot estar directament implicada en la iniciació i desenvolupament de diversos tipus de tumors, com el càncer de còlon o de mama: un 40% dels tumors en homes i un 60% dels tumors en dones tenen relació amb l'alimentació, més del 30% de les morts per càncer es deuen a aquesta mateixa causa i, al voltant del 40% dels casos de càncer es podrien prevenir adquirint hàbits de vida saludable com incorporant una dieta equilibrada i saludable.
Dins el marc de les accions de sensibilització i prevenció que realitzem des de l'Associació Contra el Càncer a Tarragona, et convidem a participar en un nou taller gratuït sobre nutrició obert a tota la ciutadania, on parlarem dels beneficis d'una bona alimentació, donarem pautes de com portar una dieta equilibrada i eliminarem falsos mites i creences sobre alimentació i càncer.
Impartit per la doctora en nutrició i metabolisme Katherine Gil.
Més informació sobre aquest esdeveniment…
Us podeu inscriure omplint aquest formulari.