Torna la cuina romana de Tàrraco a Taula
Onze restaurants de Tarragona oferiran, del 13 al 29 de maig, un centenar de plats de la cuina romana, en el marc de les XIX Jornades Gastronòmiques Tàrraco a Taula, que se celebren a l’empara del festival Tàrraco Viva. Les propostes gastronòmiques arribaran en forma de plats i racions, de menús i també de degustacions de mig quilo de musclos a l’estil romà que se serviran amb dues copes de vi o de cervesa.
Begudes oficials
Una de les novetats d’aquesta dinovena edició serà la presentació de les dues begudes oficials de les jornades: d’una banda, Rositvm, una cervesa elaborada amb mel de taronger que treu al mercat la cervesa tarragonina Rosita; i de l’altra, el Celler El Mèdol, que ha elaborat un vi natural per a l’ocasió.
'Convivium' per fer boca
Prèviament a l’inici de les jornades s’ha convocat una degustació prèvia, el Convivium, que se celebrarà l’11 de maig, a les 20 h, a Casa Canals. El Convivium, de fet, servirà per presentar oficialment les jornades de Tàrraco a Taula, dins del festival Tàrraco Viva. La festa adoptarà la forma d’un bufet lliure (amb un preu de 25 €) i els tiquets es podran adquirir a les tres oficines de Turisme (carrer Major 37, Rambla Nova s/n i Camp de Mart) i als sis restaurants que participen al Convivium.
Consulteu els restaurants i els menús: