Tàrraco a taula posa l'èmfasi en el pa, el vi i la cervesa romana
L’associació Tàrraco a Taula ofereix un any més i durant els deu dies del festival Tarraco Viva, del 16 al 26 de maig, una oferta gastronòmica que permetrà degustar els sabors de l’antiga Roma, tal i com s’ha presentat avui en roda de premsa. La tinent d’alcalde de Cultura, Festes i Patrimoni, Carme Crespo i el director del Festival Tarraco Viva, Magí Seritjol, han agraït la col·laboració dels 20 establiments que enguany participen d’aquesta iniciativa, 19 restaurants de Tarragona i un d’Altafulla, que enguany s’ha sumat a la proposta.
D’altra banda, el president de l’Associació Tàrraco a Taula, Ramon Martí, ha destacat la “rigurositat amb la que es treballen les receptes”, recuperant i de vegades fins i tot actualitzant plats romans extrets de textos de l’època i ha anunciat la novetat d’enguany, que és posar èmfasi i donar més protagonisme al pa, al vi i a les cerveses romanes que es presenten.