Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2024 El 10 de setembre s’inaugura l’exposició “Fer-Vi. 1965-2015” a l’Antiga Audiència

El 10 de setembre s’inaugura l’exposició “Fer-Vi. 1965-2015” a l’Antiga Audiència

El 10 de setembre s’inaugura l’exposició “Fer-Vi. 1965-2015” a l’Antiga Audiència

La mostra és un homenatge a l’emblemàtic establiment fotogràfic que durant cinc dècades va estar establert al carrer Cós del Bou i es podrà visitar fins al 10 d’octubre
El 10 de setembre s’inaugura l’exposició “Fer-Vi. 1965-2015” a l’Antiga Audiència Foto FER-VI al Concurs de Castells.
04/09/2024

El proper 10 de setembre s’inaugurarà l’exposició “Fer-Vi. 1965-2015” a les 20 hores a l’Antiga Audiència. Aquesta mostra és un homenatge a l’emblemàtic establiment fotogràfic que durant cinc dècades va estar establert al carrer Cós del Bou, organitzada pel Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu, i es podrà visitar fins al 10 d’octubre.

L’exposició es compon de 34 fotografies centrades, principalment, en les festes de Sant Roc i el carrer Cós del Bou i els seus voltants. També inclou cinc panells explicatius de la trajectòria de Foto Fer-Vi al llarg d’aquests 50 anys. Per tant, és una bona oportunitat per conèixer de prop la contribució de Foto Fer-Vi a la fotografia tarragonina.

El Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu, a través d’aquestes exposicions, vol contribuir al descobriment i coneixement del ric i divers patrimoni fotogràfic que s’integra en els diferents fons fotogràfics que es custodien a L’Arxiu.

Durant el transcurs de l’acte se signarà el conveni de cessió del fons fotogràfic Fer-Vi a L’Arxiu, fet rellevant per la importància de preservar i posar a disposició de la ciutadania aquest patrimoni fotogràfic. El fons està integrat per mig miler de negatius i quasi un milió d’imatges digitals.

Segells de reconeixement d'administració oberta