Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2024 Aquesta nit es presenta l'espectacle 724 forats de l'artista Gerard Marsal

Aquesta nit es presenta l'espectacle 724 forats de l'artista Gerard Marsal

Aquesta nit es presenta l'espectacle 724 forats de l'artista Gerard Marsal

L’activitat s’emmarca dins el programa de Memòria Democràtica de Tarragona d’aquest 2024
Aquesta nit es presenta l'espectacle 724 forats de l'artista Gerard Marsal imatge del documental
14/06/2024
L’Ajuntament de Tarragona, a través de la conselleria de  Memòria Democràtica, presenta la projecció del documental cinematogràfic amb música en directe 724 forats de l’artista Gerard Marsal. La projecció es durà a terme aquesta nit a les 22h al Monument als afusellats ubicat al camí de l’Oliva. L’activitat s’emmarca dins el programa de Memòria Democràtica de Tarragona d’aquest 2024. L'acte és obert a tothom.
L’espectacle que s’ha representat en diferents ciutats, arriba per primer cop a la ciutat de Tarragona. De fet l’artista, quan el va crear, el concep amb la voluntat que sigui representant al Monument als Afusellats del camí de l’Oliva. El monument que consisteix amb un gran bloc d’acer amb diferents perforacions, vol simbolitzar les persones que van ser afusellades en aquest indret, que al mateix temps, és el que ha inspirat el nom de l’espectacle.
724 forats neix com un concert de música en viu i el traspassa, adoptant el gènere documental, tant en les projeccions com en l’escenificació per a esdevenir un relat musicat o un concert explicat. Incorporar la paraula, el relat al concert era la primera visió quan va imaginar el projecte.
L’espectacle parteix d’una història personal de l’artista, on l’anècdota familiar serveix de punt de partida per a un viatge poètic i sonor que transcendeix del fet personal al fet compartit.
Segells de reconeixement d'administració oberta