Tercera edició de les jornades gastronòmiques l'Arròs Mariner de Tarragona amb vins de la DO Tarragona
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’arròs Bayo i la DO Tarragona, han presentat aquest matí les jornades que aquest any es consoliden arribant a la seva III edició.
Durant més de 15 dies, 23 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista.
Els restaurants participants són:
Restaurant La Cucafera, Restaurant El Llagut, Restaurant Alta Taverna, Casa Balcells, Restaurant La Morada, Restaurant Mas Rosselló, Restaurant Alta Mare Hotel H1, Palau del Baró, Àpats Quatros, Restaurant Cocula, De Vins, Tap i Tapes, Hotel SB Ciutat de Tarragona, Càmping Tamarit, Restaurant Brisa, Restaurant Sol-Ric, La Sardineta Restaurant, La Xarxa, Restaurant Nàutic Tgn, LÀncora del Port, El Racó del Pescador, Restaurant l’arrosseria, Xaloc, Vadegust.
Tota la informació de les jornades estarà disponible a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/