Taller de cuina creativa demà a l'Espai Jove Kesse
Demà dimarts 18 de novembre, a les 18 h, la cuina de l’Espai Jove Kesse acull una sessió monogràfica dedicada a la carabassa, un dels fruits d’horta protagonistes durant la tardor. El taller estarà impartit per l’Espiga d’Or, entitat tarragonina que té per missió mostrar com fer una vida saludable i equilibrada a través de l’alimentació.
Si alguna vegada t’han donat carabasses i no has sabut què fer-ne? Si t’han quedat carabasses pel setembre? Amb pell i sense, tindràs sobre taula opcions i possibilitats per obtenir-ne cócs, pastissos, xips, purés i cremes…
L’activitat té un cost de 10 euros per persona. Els i les joves amb carnet Tarragona Jove disposen d’un 50% descompte.
Més informació i reserva d’inscripcions a www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Espai Jove Kesse o a l'Oficina Jove del Tarragonès.