L'Associació de Restaurants de la Part Alta presenta les jornades "100 % TGN" amb el producte local com a protagonista
Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a Part, Racó de l'Abat i Sadoll Restaurant són els establiments participants en aquesta primera edició, que té com a protagonista el producte local tarragoní. Els restaurants d'ARPA presenten un total de 9 menús degustació a un preu de 30 € o 45 €, en què es podran degustar plats elaborats amb productes representatius del territori acompanyats de la cervesa Estrella Damm. Arròs del Delta, mel del Perelló, l'oli de Siurana o el Chartreuse són alguns dels ingredients protagonistes d'aquestes jornades que, segons Julio Rebenaque, actual president d'ARPA i propietari del restaurant Racó de l'Abat, "engeguem amb molt d'entusiasme i il·lusió perquè estan basades en la nostra identitat gastronòmica i gaudim d'una matèria primera meravellosa que cal potenciar". En aquest sentit, la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha felicitat als restauradors de la Part Alta "pel seu dinamisme i per engegar iniciatives que promocionen els nostres valors gastronòmics i productes locals, i ho fan amb propostes de qualitat a preus ajustats que contribueixen a fer de Tarragona un destí atractiu els 365 dies de l’any”.
Aquesta acció se suma a les activitats gastronòmiques que ARPA impulsa al llarg de l'any, com són Sopars sota els Focs, els Arrossos de Diumenge, durant les festes de Santa Tecla, o les ja consolidades jornades La Part Alta Somriu a la Crisi.