Nous tallers de cuina al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau
El centre cívic de Sant Pere i Sant Pau estrena una nova activitat que es posarà en marxa aquest mes de febrer.
03/02/2010
Es tracta de tallers de cuina oberts a la ciutat amb preus econòmics. El primer taller anirà a càrrec del xef del restaurant Quintaforca (Casafort-Nulles) i porta per títol Cuina de supervivència a casa. També està previst un curs monogràfic de cuina d’arròs amb el cuiner del restaurant Barquet, David Solé, i un altre que dirigirà el mateix xef tarragoní sobre la cuina del peix. A més a més, estan previstos altres tallers sobre cuina que anirà a càrrec de les Cases Regionals, cuina per nens, tallers de nutrició, tast de vins i de cervesa, entre d’altres.
PROGRAMACIÓ DELS TALLERS DE CUINA
Cuina de supervivència a casa
Professor: Xavier Fabra (Rest. Quintaforca (Casafort-Núlles).
Els dimecres de 19 a 21 hores
El dies 17 i 24 de febrer i 3 i 10 de març
Amb les bones aromes de la cuina tradicional i la actual
treballarem: la carn, el peix, la verdura i pastes/arrossos
Preu: 46 €
Curs monogràfic de cuina del arròs
Professor: David Solé (rest. Barquet. Tarragona)
Els dimarts de 17.30 a 19.30 hores els dies 16 i 23 de febrer
Preu: 25 €
Curs monogràfic de cuina del peix
Professor: David Solé (Rest. Barquet. Tarragona)
Els dimarts de 17.30 a 19.30 hores els dies 9 i 16 de març
Preu: 25€
En preparació:
Cuina de les Cases Regionals
Cuina per a nens i nenes
Tallers de nutrició
Tallers de tast de vins
Tallers de tast de cervesa