Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 Setembre Setmana Europea de la mobilitat

Setmana Europea de la mobilitat

Del 16 al 22 de setembre de 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També es visualitzen els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Activitats:

  • Quin soroll fem?  Consisteix en que la ciutadania mesuri el soroll ambiental amb equips de mesurament (sonòmetres). Va adreçat a tot el públic en general i qualsevol edat. L'objectiu de l'activitat és sensibilitzar la població de com ens pot arribar a afectar el soroll ambiental i també com podem contribuir a disminuir-lo  Horari: els dies 17 i 18 de setembre de 9 a 14 h i de 15 a 17 h  a la carpa situada a la Rambla Nova, tram Font del Centenari / carrer Cañellas.
  • Parc d’educació viària del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya.  Horari: els dies 16, 17 i 18 de setembre de 10 a 14 h
  • Circuit conducció de patinets | l’empresa DOTT-TIER  realitzarà un circuit per la conducció de patinets i informarà dels consells de seguretat per conduir aquest tipus de vehicles | Horari: el dia 19 de setembre d'11 a 17 h.

  • Transport amb trenet - Per facilitar la mobilitat amb l’ús de transport col·lectiu  durant l’horari indicat des de qualsevol punt de les parades del trenet, es podrà utilitzar per traslladar-se d’entre parades gratuïtament. Horari: del dia 16 fins al 20 de setembre de 10 a 11 h.

Setmana Europea de la mobilitat
Què
Altres
Quan
16/09/2024 a 09:00 a
22/09/2024 a 17:00
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta