Esteu aquí: Inici Agenda 2024 TadorLit24 'Dolça a la torre de fang', d'Antoni Veciana

'Dolça a la torre de fang', d'Antoni Veciana

Presentació del llibre Dolça a la torre de fang, d’Antoni Veciana, a càrrec de Lurdes Malgrat, directora dels ST de Cultura a Tarragona.

Dolça a la torre de fang relata la història, profundament ficcionada, de Dolça de Provença, esposa de Ramon Berenguer III, comte de Barcelona. Ressegueix el destí de la comtessa des que abandona el paradís terrenal de la Provença fins  a la seva mort en la terra de frontera que era la Catalunya del segle XII. Dolça és una novel·la obscura i misteriosa com els temps que relata, en què la violència fundacional d’una nació s'estén del camp de batalla a la cambra comtal. A Dolça a la torre de fang la poesia trobadoresca i l’erotisme es fusionen amb la màgia negra i el sexe ritual, la història i la llegenda es devoren mútuament i la llengua de frontera clama desitjos de venjança i llibertat.

Per a més informació, podeu dirigir-vos presencialment als Serveis Tècnics de Cultura (carrer Major, 14), trucar al telèfon 977 25 15 00 o bé enviar un correu electrònic a l'a/e sttarragona.cultura@gencat.cat.

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

'Dolça a la torre de fang', d'Antoni Veciana
Què
Lletres
Quan
22/11/2024 19:00 to 20:30
Programació
Tardor Literària
Localització
Telèfon de contacte
977 25 15 00
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta