Esteu aquí: Inici Agenda 2024 TadorLit24 biblioteca-tardorlit24 Exposició: Montserrat Vayreda: somio obrir camins entenedors

Exposició: Montserrat Vayreda: somio obrir camins entenedors

Aquesta exposició itinerant, concebuda especialment per a la commemoració, vol oferir una passejada per la trajectòria vital, humana i artística de Montserrat Vayreda. Els sis plafons que la componen mostren una pinzellada de la vida i la veu de l’autora, una veu essencial en el context de la poesia catalana, i el fet que l’exposició sigui itinerant permetrà donar a conèixer l’autora arreu del territori català.

El títol Somio obrir camins entenedors és extret d’un dels versos del poema acròstic Autoretrat, en què l’escriptora s’autodefineix, i cada plafó és com un flaix de vida i, en conjunt, un tast de la seva biografia i de la seva poètica. L’anhel de Vayreda era fer una poesia entenedora, que arribés a tothom, lliure de recargolaments innecessaris i d’artifici gratuït. Així, el fil conductor que ens acompanya al llarg de l’exposició és la seva veu poètica fresca i diàfana.

Horari: 

  • Dilluns a divendres de 10 h a 20 h
  • Dissabte de 10 h a 14 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Exposició: Montserrat Vayreda: somio obrir camins entenedors
Què
Exposicions, Lletres
Quan
02/12/2024 a 10:00 a
14/12/2024 a 14:00
Programació
Tardor Literària, Biblioteca Pública de Tarragona
Localització
Organitzat per 
Biblioteca Pública de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta