La Oreja de Van Gogh

Santa Tecla Tarragona

Què Música
Quan 20/09/2024 21:00 to 23:00
Programació Santa Tecla
Preu Des de 40 €
Venda d'entrades
Afegeix a la teva agenda...

La Oreja de Van Gogh ens porta la gira Tour 2024 a Tarragona on celebraran els més de 25 anys junts compartint escenaris amb grups i artistes que ja són amics per fer-te gaudir dels èxits de sempre com de les cançons més recents.

El desembre de 2022, La Oreja de Van Gogh va acabar la seva gira «Un xiuxiueig a la tempesta» amb més de 400.000 persones com a públic i 125 actuacions en dos anys. Una gira que els va portar des de Donostia a Mèxic, Xile, Argentina, Rep. Dominicana, Puerto Rico, Estats Units (20 ciutats) i una doble gira per Espanya, amb doblets i triplets a moltes ciutats com Donostia, Madrid, Barcelona, Bilbao, entre altres ciutats. Després d'una petita aturada per agafar aire després d'aquest llarg viatge del seu anterior disc, Leire, Pablo, Xabi, Haritz i Alvaro sortiran de gira de Festivals principalment. La demanda del públic que ha crescut amb els clàssics hits dels donostiarres ha propiciat aquesta especial gira que farà parada entre els millors festivals del país, sent una a San Miguel Tarraco Arena de Tarragona.

T'ho perdràs?

Més informació de l'acte
square_img
12/09/2024

La Crida encén aquest divendres la metxa de Santa Tecla

El cap de setmana es destacarà per la 40a Mostra de Folklore Viu i la diada castellera del primer diumenge, entre molts d'altres actes

Vegeu-ne més
square_img
06/09/2024

Carburos Metálicos dona suport a les festes de Santa Tecla

L'alcalde Viñuales ha firmat l'acord amb l'empresa aquest divendres

Vegeu-ne més
square_img
06/09/2024

Cap de setmana carregat d'assajos i celebracions de les entitats, els actes previs a Santa Tecla 2024

A principis de setmana s’inauguraran dues exposicions de la festa

Vegeu-ne més
square_img
05/09/2024

L’Ajuntament de Tarragona i BBVA s’alien novament per les festes de Santa Tecla

Signen un acord de col·laboració que també inclou el patrocini de l’Scan

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!