El Correfoc de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Què Cultura popular i festes
Quan 24/09/2024 a 22:00 a
25/09/2024 a 00:00
Programació Santa Tecla
Localització
Afegeix a la teva agenda...

22 h, des de la pl. de la Mitja Lluna. El Correfoc de Santa Tecla. La festa arriba al seu final i, com és tradició a la Mediterrània, acaba amb el foc i les espurnes del Ball de Diables de Tarragona, el Drac, el Bou, la Víbria, el Griu de Tarragona i la Colla de Diables Voramar del Serrallo, que enguany seran acompanyats per Lo Dràcom de Riudoms, el Drac de Valls, el Ball de Diables de Ribes Colla Jove, el Ball de Diables de Vilanova i el Ball de Diables de Vilafranca.

Itinerari: pl. de la Mitja Lluna, c. Unió, pujada per la Rambla Nova fins al c. Adrià per un lateral, baixada per la Rambla Nova per l’altre lateral a l’altura del c. Sant Agustí, Despullats, c. Cañellas i pl. Corsini

 

Tot seguit, a la plaça Corsini els grups faran les seves enceses de lluïment i acabaran amb l’encesa conjunta de sortidors. Tarragona s’encén!

 

Un cop acabat el Correfoc, des de l’estàtua dels Despullats. Sorollosa i espurnejant traca per la Pirotecnica Poleggi de Canepina (Itàlia), seguit de l’emocionant Visca Santa Tecla! i la façana pirotècnica que s’enlaira des de l’esquena de l’estàtua de Roger de Llúria al mateix Balcó del Mediterrani. Seran els darrers trons fins a arribar a Santa Tecla 2025.

 

TOTHOM A CÓRRER LA TRACA PER ACOMIADAR SANTA TECLA!!!

 

square_img
12/09/2024

La Crida encén aquest divendres la metxa de Santa Tecla

El cap de setmana es destacarà per la 40a Mostra de Folklore Viu i la diada castellera del primer diumenge, entre molts d'altres actes

Vegeu-ne més
square_img
06/09/2024

Carburos Metálicos dona suport a les festes de Santa Tecla

L'alcalde Viñuales ha firmat l'acord amb l'empresa aquest divendres

Vegeu-ne més
square_img
06/09/2024

Cap de setmana carregat d'assajos i celebracions de les entitats, els actes previs a Santa Tecla 2024

A principis de setmana s’inauguraran dues exposicions de la festa

Vegeu-ne més
square_img
05/09/2024

L’Ajuntament de Tarragona i BBVA s’alien novament per les festes de Santa Tecla

Signen un acord de col·laboració que també inclou el patrocini de l’Scan

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!