A càrrec de Daniela Rodié
Dedica els dijous a la tarda a recollir tota la informació possible sobre l’art culinari, millora les teves habilitats i dots de xef per sorprendre les companyies més properes:
- 6 de febrer: Cuina vegana | Hummus, pastís de “carn” i pancake.
- 20 de febrer: Cuina d’aprofitament | Albergínies farcides, molles de pa i carrot cake.
- 6 de març: Cuina amb llegums | Curri de cigrons, baked beans (esmorzar britànic) i llenties estofades.
- 20 de març: Cuina italiana |Pasta al pesto rosso, risotto i torta caprese.
- 3 d’abril: Entrants gurmet | Laktes de patata, vasets de patata, tartaleta de carxofa i festucs.
Edat: de 12 a 20 anys
Més informació sobre aquest esdeveniment…
Què
Cursos i tallers, Gastronomia
Quan
06/02/2025 a 17:30 a
03/04/2025 a 19:00
03/04/2025 a 19:00
Programació
Tarragona Jove
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Inscripcions al web tarragonajove.org
Organitzat per
Tarragona Jove