Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2025 HivernJove25 Aula de cuina saludable

Aula de cuina saludable

A càrrec de Daniela Rodié

Dedica els dijous a la tarda a recollir tota la informació possible sobre l’art culinari, millora les teves habilitats i dots de xef per sorprendre les companyies més properes:

  • 6 de febrer: Cuina vegana | Hummus, pastís de “carn” i pancake.
  • 20 de febrer: Cuina d’aprofitament | Albergínies farcides, molles de pa i carrot cake.
  • 6 de març: Cuina amb llegums | Curri de cigrons, baked beans (esmorzar britànic) i llenties estofades.
  • 20 de març: Cuina italiana |Pasta al pesto rosso, risotto i torta caprese.
  • 3 d’abril: Entrants gurmet | Laktes de patata, vasets de patata, tartaleta   de carxofa i festucs.

Edat: de 12 a 20 anys

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Aula de cuina saludable
Què
Cursos i tallers, Gastronomia
Quan
06/02/2025 a 17:30 a
03/04/2025 a 19:00
Programació
Tarragona Jove
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

Inscripcions al web tarragonajove.org

Organitzat per 
Tarragona Jove
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta