Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 THTgnC Octet de Mendelssohn i Serenata de Txaiskovski, Solistes de la Franz Schubert Filharmonia

Octet de Mendelssohn i Serenata de Txaiskovski, Solistes de la Franz Schubert Filharmonia

Els solistes de la Franz Schubert Filharmonia, sota la direcció del prestigiós violinista Vlad Stanculeasa, prenen protagonisme en un concert excepcional. Junts ens oferiran el seu talent per interpretar dues obres magnes del repertori musical: l’Octet de Mendelssohn i la brillant Serenata per a cordes de Txaikovski.

Fa dos-cents anys que Mendelssohn va estrenar el seu Octet, i el públic continua estimant-lo com el primer dia: la llum i l’energia que desprèn s’adiuen amb un jove de setze anys que tenia tota la vida al davant i un amor incondicional per la música. Va duplicar un quartet de corda i va deixar anar la frescor i l’optimisme que marcarien per sempre el seu llenguatge. Com a mostra, el divertidíssim “Scherzo”, lleuger i salpebrat de jocs i bromes, tot un repte per als vuit músics que l’interpreten.

Txaikovski, per la seva banda, ja era un compositor reconegut quan va compondre la Serenata per a cordes, una mena d’homenatge a Mozart, amb pàgines líriques i romàntiques i amb un vals inclòs en el més pur estil vienès. L’excel·lent violinista romanès Vlad Stanculeasa ens l’ofereix amb el gest sensible i alhora enèrgic que el caracteritza.

Edat: tots els públics

Durada: 100 min

Octet de Mendelssohn i Serenata de Txaiskovski,  Solistes de la Franz Schubert Filharmonia
Què
Música
Quan
21/01/2025 20:00 to 21:40
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Preu
30 / 35 €
Venda d'entrades / Inscripcions
  • Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat
  • A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11)
    • De dimarts a dijous, d’11 a 13 h
    • Divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h
Organitzat per 
Tarragona Cultura
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta