Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 THTgnC En dansa "En dansa", The beauty of it i Attractio

"En dansa", The beauty of it i Attractio

El cicle “En dansa” es trasllada a dins del Complex Educatiu de Tarragona (antiga Universitat Laboral). Una redescoberta d’espais coneguts ―i de no tan coneguts― per l’exterior i l’interior d’alguns dels edificis més emblemàtics d’aquest complex. Una visita acompanyada i guiada per a tots els públics en què gaudirem de petites peces de dansa contemporània en espais poc convencionals carregats d’història.

Durada: 90 minuts

  • The beauty of it, Àngel Duran

Inspirada en els documentals divulgatius dels cinquanta i a través de les teories de Carl Jung, The Beauty of It contraposa la ment conscient i l’inconscient. Una dicotomia existent en la persona que no ens permet diferenciar entre la realitat i el somni. Aquesta proposta exposa la fragilitat de l’home i fa una reflexió sobre l’autenticitat de les accions o els personatges creats per un mateix. Quina és la veritable màscara? És real tot el que experimentem? Quina diferència hi ha entre actuar i comportar-se tal com s’és?

  • Attractio, Paula Sánchez i Matilde Casini

Hi ha moltes maneres d’apropar-se, de vegades és més fàcil que d’altres, es poden trobar moltes maneres d’aconseguir-ho, més separades, més enganxades, més buides, més plenes… De vegades és com si fos una força magnètica, com dos imants que s’atreuen i es repel·leixen mútuament. Que s’uneixen i es reforcen, que se separen i s’ajunten, que connecten i que renuncien, però sempre amb més força que la vegada anterior.

"En dansa", The beauty of it i Attractio
Què
Dansa
Quan
30/11/2024 11:30 to 13:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

Reserves a partir del 2 d'octubre de 2024 a:

Organitzat per 
Tarragona Cultura | Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta