Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 THTgnC En dansa "En dansa", El roce hace el Camino i Un nou solstici d'estiu al camp

"En dansa", El roce hace el Camino i Un nou solstici d'estiu al camp

El cicle “En dansa” es trasllada a dins del Complex Educatiu de Tarragona (antiga Universitat Laboral). Una redescoberta d’espais coneguts ―i de no tan coneguts― per l’exterior i l’interior d’alguns dels edificis més emblemàtics d’aquest complex. Una visita acompanyada i guiada per a tots els públics en què gaudirem de petites peces de dansa contemporània en espais poc convencionals carregats d’història.

Durada: 90 minuts

  • El roce hace el camino, Jaume Girbau i Carla Carisima

És una trobada, una desavinença i tot el contrari. L’amor i l’humor són ingredients que polsen i impulsen les seves accions. L’ordre dels factors altera el producte, tot el contrari del que succeeix en les matemàtiques. No s’explica, s’ha de veure. No suma, succeeix. I si resta és de prejudicis.

  • Un nou solstici d'estiu al camp, Jove Companyia EDC L'Espluga de Francolí

Arriba la nit més curta de l'any, el camp, el sol i tornar a viure un nou estiu... Així és com es viu al camp, treballant amb la terra, el temps i amb l'esforç del cos i adaptant-te el que et dona cada dia el nostre món. Cuidem, cultivem i vivim cada moment per gaudir-lo i agrair al sol i la terra la nostra vida.

"En dansa",  El roce hace el Camino i Un nou solstici d'estiu al camp
Què
Dansa
Quan
15/12/2024 11:30 to 13:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

Reserves a partir del 2 d'octubre de 2024 a:

Organitzat per 
Tarragona Cultura | Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta