Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 THTgnC El doble de Brahms, amb Daishin Kashimoto, Alexander Chaushian & Franz Schubert Filharmonia

El doble de Brahms, amb Daishin Kashimoto, Alexander Chaushian & Franz Schubert Filharmonia

Daishin Kashimoto, concertino de la Filharmònica de Berlín, debuta amb la Franz Schubert Filharmonia amb el Doble concert de Brahms. Viurem la màgia al violí de Kashimoto en un diàleg vibrant amb el violoncel·lista Alexander Chaushian. I a la segona part el mestre Tomàs Grau ens oferirà la Tercera simfonia de Mendelssohn, una simfonia plena de melodies efervescents que es fonen en una brillant orquestració.

El Doble concert de Brahms és una joia simfònica que va trigar anys a consolidar-se en el repertori: la gent volia focs artificials i Brahms els va oferir un oceà de delicadesa, lirisme i bon gust. El diàleg entre els dos solistes s’entrecreua amb el que s’estableix amb l’orquestra, que ja des de l’inici ens diu que no en tindrà prou amb un paper d’acompanyament. En mans de Daishin Kashimoto ―concertino de la Filharmònica de Berlín― i del concertista armeni Alexander Chaushian, la comunió musical està assegurada. L’Escocesa va ser la simfonia que més feina va donar a Mendelssohn: va començar a esbossar-la després d’un viatge de joventut a Escòcia i no la va enllestir fins tretze anys després. La poesia hi és present des del primer compàs, amb una orquestra rica i generosa que ens passeja pels paisatges que inspiren l’obra: la boira, els castells, les llegendes dels bards i, sobretot, la bellesa.

Edat: tots els públics

Durada: 100 min

El doble de Brahms, amb Daishin Kashimoto, Alexander Chaushian & Franz Schubert Filharmonia
Què
Música
Quan
20/02/2025 20:00 to 21:40
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Preu
30/35 €
Venda d'entrades / Inscripcions
  • Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat
  • A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11)
    • De dimarts a dijous, d’11 a 13 h
    • Divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h
Organitzat per 
Tarragona Cultura
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta