Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 OCTUBRE

OCTUBRE

Mentes Peligrosas

Una festa del riure amb els còmics més reconeguts del territori i amb les seves ments més afilades, més originals, més creatives...
I sobretot les més perilloses.

Un espectacle on els alumnes Ana Morgade, Carolina Iglesias, David Cepo i Alex Clavero de la promoció del 90 dels Jesuïtes de Ponferrada organitzen una festa d'antics alumnes amb aquells que al seu dia van ser la panxa de la universitat o aquell equip de bàsquet que va guanyar tants títols.
A Sant Miquel Tarraco Arena veurem com aquests vells amics que estan desitjant retrobar-se per comprovar que per la resta passen els anys pitjor que per un mateix, i això sí que és motiu de celebració.

Què
Teatre
Quan i on
26/10/2024 18:30 a 20:30
Preu
Des de 28 €
Venda d'entrades

El gran Show: El Musical

El Gran Show és un musical que celebra el naixement del show business i explica la història de P.T. Barnum, un visionari showman i empresari circense que va sorgir del no-res per crear un espectacle que es va convertir en una sensació mundial i que va ser conegut com “El major espectacle a la Terra”.

Què
Música, Teatre
Quan i on
06/10/2024 21:00 a 23:15
Preu
Des de 21 €
Venda d'entrades

"Reinvertarse no es gerundio (aunque debería)", de Paz Padilla

Paz Padilla ha regalat alegria i rialles a l’escenari i a la pantalla durant 30 anys. La vida li ha donat tot, però també l'ha fet patir. 

En aquesta xerrada, Paz ens mostra com s’ha enfrontat als revessos de la vida, com a après a identificar les seves emocions, superar els duels, acceptar i, en definitiva, reinventar-se cada vegada; a renéixer compartint, aprenent i estimant.

Amor, humor, les eines que mouen el molí de la vida.

Què
Xerrades i congressos
Quan i on
20/10/2024 18:00 a 20:00
Preu
24 € (no inclou despeses de gestió)
Venda d'entrades

entrades online

Miguel Poveda, Poema del Cante Jondo

A la màgica cruïlla de les arts, Miguel Poveda emprèn un nou viatge sonor al costat del guitarrista Jesús Guerrero per donar vida als evocadors textos del llibre Poema del cante jondo de Federico García Lorca. Tots dos han aconseguit crear un dels millors discos de flamenc dels últims anys, on es mostra el Miguel més cantaor que mai interpretant de manera magistral els textos del seu estimat i admirat Federico.

No només interpreten el flamenc amb mestratge, sinó que també se submergeixen en l’essència lírica de Federico, donant vida a les paraules del poeta a través de la seva veu inconfusible i tornant a l’essència més pura i nua de l’estiu que el va veure néixer.

Aquesta fusió de la poesia lorquiana més tel·lúrica i flamenca amb l’expressivitat del cant i la guitarra d’aquests dos artistes crea una experiència única on la intensitat emocional del cante jondo s’entrellaça amb les reflexions profundes de Lorca sobre l’ànima del flamenc.

Què
Música
Quan i on
26/10/2024 21:00 a 22:30
Preu
Des de 45 €
Venda d'entrades

XXIX Concurs de Castells

La XXIX edició del Concurs de Castells se celebrarà en una triple jornada, el diumenge 29 de setembre a Torredembarra i el dissabte 5 i el diumenge 6 d’octubre, a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

Hi participaran quaranta-dues colles castelleres. Dotze d’elles ho faran el diumenge 29 de setembre, a Torredembarra; divuit agrupacions més actuaran el dissabte 5 d’octubre, a la Tarraco Arena Plaça, i les dotze millors colles castelleres de Catalunya participaran a la jornada de diumenge, també a Tarragona.

Què
Cultura popular i festes, Patrimoni i història
Quan i on
29/09/2024 a 00:00 a
06/10/2024 a 00:00
Preu
Consulteu al web
Venda d'entrades
  • Venda d'entrades a partir del 24 de juliol exclusivament al web entrades.tarragona.cat
  • La jornada del diumenge 29 de setembre, a Torredembarra, és d'accés lliure i gratuït.

Per més informació: compra d'entrades

Organitzat per
Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Ajuntament de Torredembarra

TSF

Segells de reconeixement d'administració oberta