Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FSlP 17è Festival Mirall Sonor | Esperit! / Carles Ribot / Escurçó

17è Festival Mirall Sonor | Esperit! / Carles Ribot / Escurçó

El Festival mirallsonor ja fa anys que ronda per Catalunya; va començar a Girona el 2008 amb el retorn als concerts d’Adrià Puntí i es va establir al sud de Catalunya amb Tarragona com a seu principal dels concerts a partir de l’any 2010, on hi han passat artistes com Pau Riba i Les Aus, Julie Doiron (USA), Damo Suzuki (Can, Japó), Roger Mas, Albert Pla o Quimi Portet i ha vist créixer, des de els seus inicis, propostes com Nico Roig, Ramon Mirabet, Xarim Aresté, The Bird Yellow, Xavier Calvet, A Singer Of Songs, Cálido Home, Joan Colomo, Aldrin y Collins, The Missing Leech o We Are Apes, Hello!, entre d’altres.

Esperit! és un dels músics més inclassificables i estimats del panorama musical underground català. Quan ja han passat cinc anys del seu anterior àlbum, “Ilíada”, Mau Boada anuncia la publicació imminent d’un nou disc que portarà per títol “Cançons”. N’acaba d’estrenar el primer single, “Estrelles Mishu”, que ja sona a totes les plataformes.
Involucrat sempre en mil aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, publica enguany el seu quart disc de llarga durada, “Cançons”, que culmina el camí iniciat amb ”Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i “Ilíada” (2019). El presenta en viu acompanyat per la seva flamant nova banda, deixant enrere el seu antic format d’home-orquestra.

Carles Ribot està preparant una gira que el portarà per a totes les poblacions de Catalunya, “La Gira Impossible”, que anirà de poble en poble i que s’extendrà en els propers anys de la carrera d’aquest músic d’ànima lliure amb preestrenes al Mercat de Música Viva de Vic, Besalú, Vilafranca del Penedès, Girona, Verges i a l’Estany de Banyoles, batejats com “Els Gèrmens” de la gira. Una gira que anirà de la Val d’Aran al Montsià, fins arribar a l’altra punta al Pallars Sobirà, passant pel Baix Ebre i, així anar filant comarques successivament fins arribar als 947 municipis que hi ha al país.

Escurçó. Si parlem de duets que improvisen en directe, fan soroll i experimenten amb els sons de l’avantguarda més psicodèlica potser us quedareu igual. Tornem a començar, perquè res de tot el que us hem dit abans és vàlid i la única cosa que podeu fer és preparar les orelles per murs sònics, terrabastalls i pulsions elèctriques que transiten juntes en pro de l’alliberament d’un esperit que viu empresonat en totes aquelles restriccions i normes que imperen en una societat com la nostra. Esteu preparats?

Més informació sobre aquest esdeveniment…

17è Festival Mirall Sonor | Esperit! / Carles Ribot / Escurçó
Què
Música
Quan
28/06/2024 21:00 to 23:55
Programació
Festival Sota La Palmera
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Tarragona Jove
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta