Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FCM Concert d'Estiu JOIC

Concert d'Estiu JOIC

Catorze anys de JOIC ens han dut a nombroses aventures musicals: des de repertoris desconeguts fins a grans clàssics, passant per formats de cambra, orquestra de cordes, acompanyament de solistes, pop-rock simfònic...
Aquest estiu ens hi posem de valent: us oferirem una de les obres més colossals de la història de la música, estimada pels intèrprets i admirada pel públic; ni més ni menys que la Cinquena Simfonia de Mahler.

Més de vuitanta músics es necessiten per fer sonar una partitura de més d'una hora de música en què conviuen tota mena de sensacions i de paisatges sonors, en què la força i la bellesa del discurs musical són intensos i captivadors. Així doncs, sigueu benvinguts a una de les experiències musicals més increïbles que l'art ha creat mai, de la mà dels vostres músics joves, que s'hi entregaran fins a l'última nota i us faran vibrar. Us hi esperem!

Repertori

  • Cinquena Simfonia de Gustav Mahler

Durada: 70 minuts

Concert d'Estiu JOIC
Què
Música
Quan
26/07/2024 20:00 to 21:15
Programació
Festival Camp de Mart
Localització
Preu
12 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat

A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta