Refresca els teus coneixements culinaris aquest estiu. Aprèn a preparar sopes fredes perfectes per combatre la calor, carmanyoles delicioses per a les teves excursions o dies de platja, i receptes per triomfar en sopars amb amics i amigues o vespres de picoteig.
Sessió 4: Vespre de picoteig
- Pa d’arròs amb tàrtar de tomata
- Mini explosió de brie amb reducció de Pedro Ximénez
- Muhammara (dip de pebrot i nous) amb bastonets de pa casolans
- Tarta de formatge de llimona sense forn
A càrrec de Daniela Rodié
Edat: de 16 a 30 anys
Més informació sobre aquest esdeveniment…
Què
Gastronomia, Cursos i tallers
Quan
25/07/2024
18:00
to
20:00
Programació
Tarragona Jove
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Inscripcions al web tarragonajove
Organitzat per
Tarragona Jove