Notícies d'activació econòmica, treball i comerç.
Les jornades gastronòmiques "La Part Alta Somriu a la Crisi" baten el rècord d'afluència durant l'edició de 2015
05/03/2015 - Més d’11.000 persones han gaudit dels menús oferts als 13 restaurants de L’Associació de Restaurants de la Part Alta ARPA
El Institut Francesc Vidal i Barraquer renova el seu compromís amb el Comerç de Tarragona.
02/03/2015 - A partir de la darrera setmana de febrer, els alumnes del cicle formatiu de Grau de Marketing i Gestió Comercial del Institut Vidal i Barraquer durant a terme la tasca d’actualització i millora informativa de la Base de Dades (BB.DD) de Comerç i Serveis de Tarragona.
La XII Fira Fora Stock torna a la Rambla Nova
02/03/2015 - Més de 40 estands i activitats gastronòmiques, tastos de productes, activitats infantils, tallers de manualitats i la zona d’automoció completen una oferta variada per aquest cap de setmana
El prestigiós economista José Maria Gay de Liébana al Palau de Congressos l'11 de març
02/03/2015 - Pronunciarà la conferència "2015: ¿La crisis es historia del pasado? Dudas y retos de la financiación empresarial: finanzas de pizarra"
Sentir Tarragona amb la Fira Fora Stocks
20/02/2015 - El Centre Comercial la T de Tarragona organitza la fira de rebaixes al carrer els dies 6, 7 i 8 de març.
El xef Oriol Castro fa un ‘show cooking’ amb la Gamba de Tarragona a la Vinícola de Nulles
16/02/2015 - L’acció, organitzada per Tarragona Gastronòmica, és el pas previ a la celebració de les I Jornades de la Gamba de Tarragona que se celebraran del 13 al 29 de març
Ahir es va signar l’acord per dotar la ciutat del Museu de la Química
05/02/2015 - El Museu recollirà tota la tradició industrial química de Catalunya
Love Your Brand... Per marcar diferència!
05/02/2015 - El proper 20 i 23 de febrer tindrà lloc a l'Antic Ajuntament de Tarragona un workshop patrocinat per Tarragona Convention Bureau
La Part Alta torna a "Somriure a la crisi"
02/02/2015 - Del 5 al 22 de febrer, 13 restaurants oferiran menús a preus reduïts en la 4a edició d’aquestes jornades gastronòmiques
Tarragona es presenta a FITUR com la destinació que millor explica la història
29/01/2015 - I ho fa amb tradicions originals i autèntiques, així com amb una oferta de gran qualitat