El Mercat Central programa un cicle de cinc tallers setmanals d'alimentació saludable
El Mercat Central de Tarragona, de la mà de Generación R, ha programat un cicle de tallers d’alimentació saludable anomenat 7 de Mercat. Es tracta de cinc tallers setmanals que tenen per objectiu ensenyar als participants a elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat. Salut digestiva, alimentació vegetariana o cuina d’aprofitament són algunes de les temàtiques del cicle, que va dirigit a qualsevol persona amb inquietud per la cuina i el menjar saludable.
Les sessions tindran lloc a la parada de restauració de l’interior del Mercat Central cada dimecres a les 18 h a partir del proper 27 d’abril. Cada taller té una durada de dues hores i un cost de 15 euros. Les inscripcions en línia ja estan obertes.
Fins el 25 de maig
El cicle d’alimentació saludable comença el proper dimecres 27 d’abril i anirà a càrrec de Sonia Cardó (@komokomes) i Anna Mateo (@leckerandhealthy). Les sessions s’allargaran fins el proper dimecres 18 de maig:
27/04 “Menja bé de forma fàcil"
Amb explicació sobre nutrients i taller de Batch Cooking.
4/05 “Recupera la teva salut digestiva"
Amb explicació sobre el sistema digestiu i taller de receptes per alimentar la teva microbiota.
11/05 “Alimentació vegetariana complerta"
Explicació: si es vol ser vegetarià quins aliments s'han d'incorporar a la dieta. Taller de receptes vegetarianes.
18/05 "Cuina d'aprofitament"
Explicació sobre el malbaratament alimentari i les conseqüències. Taller de receptes d'aprofitament de sobres.
25/05 "Postres saludables"
Explicació sobre l'efecte del sucre al cos. Taller de receptes de postres saludables.
Més informació i inscripcions.