Neix la nova associació gastronòmica Art(e) que pretén dinamitzar l'eixample de la ciutat
L’Associació Art(e) neix arran de l’aparició del col·lectiu gastronòmic Tarragona Gastronòmica amb l’objectiu d’englobar els restaurants de la part centre, eixample de la ciutat.
No només s’englobaran els restaurants de la part centre, sinó que es vol fer partícip tot aquell local que tingui alguna cosa a veure amb la gastronomia de Tarragona. És per aquest motiu que l’associació la formen restaurants, pastisseries i geladeries molt arrelats a la ciutat. Els objectius de l’Associació són clars: per una banda promocionar la gastronomia del centre, dins de la seva diversificació i estils, i per una altra, mostrar els diferents estils i diverses identitats de cada restaurador.
L'associació neix forta, amb una nova imatge i ampliant associats:
- Restaurant Degvusta
- Restaurant Sirco Airlines
- Restaurant LolaTapes
- Restaurant Toca Perón
- Restaurant Ona, Cal Blay, Hotel Imperial Tarraco
- Restaurant Marenostrum, Hotel Ciutat de Tarragona
- Restaurant 20alarambla
- Restaurant Devins
- Restaurant ElTerrat
- Restaurant Barquet
- Restaurant Cócvula, Hotel Urbis
- Restaurant Mas Folch
- Pastissos de crema
- Pastisseria Palau
- Geladeria Raffa Gelatti
Les principals accions que l’Associació Art(e), vol desenvolupar aquest 2014 són, d’una banda, la publicació d’un llibre de receptes relacionades amb una acció gastronòmica: Art(e) & Chartreuse a taula, que es farà a l’abril, i la participació de les accions programades per la federació Tarragona Gastronòmica.