Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 Els cuiners "Terra Madre", "Slow food" i "Km0" debaten a Tarragona el present i futur de la cuina ecològica i de proximitat

Els cuiners "Terra Madre", "Slow food" i "Km0" debaten a Tarragona el present i futur de la cuina ecològica i de proximitat

Els cuiners "Terra Madre", "Slow food" i "Km0" debaten a Tarragona el present i futur de la cuina ecològica i de proximitat

Es van fer xerrades sobre transgènics i sobre pesca de la llum.
Els cuiners "Terra Madre", "Slow food" i "Km0" debaten a Tarragona el present i futur de la cuina ecològica i de proximitat Trobada de cuiners a l'Espai Turisme.
22/10/2013

El Patronat Municipal de Turisme va acollir ahir la VI Trobada de Cuiners Terra Madre, Slow Food, Km0 per intercanviar impressions i debatre el present i futur de la cuina ecològica i de proximitat, i programar un calendari d’intervencions de cara al proper any, entre altres qüestions.

La jornada va començar al matí, amb un petit esmorzar al restaurant El Llagut, restaurant Slow Food de la ciutat i seguidament es van dur a terme dues xerrades a l’Espai Turisme. La primera sobre els transgènics, a càrrec de Carme Pagès, membre activa de la plataforma Som el que sembrem i presidenta de la Cooperativa de Consum ‘El Brot’. A la tarda es va fer la segona xerrada, a càrrec de Josep Llambrich i Agustí Rillo, responsables de pesca de la llum de les confraries de la Cala i Tarragona, respectivament, que van parlar de la pesca sostenible amb llum de peix blau.

Segells de reconeixement d'administració oberta