Finalitza el curs d'Elaboració Culinària Bàsica
Un vintena de persones han pogut beneficiar-se d'aquesta formació, destinada prioritàriament als veïns del Barri de Campclar.
Durant més de dos mesos aquests participants han rebut formació en tècniques i processos d'elaboració, realització de controls de qualitat en matèries primes, manipulació d'aliments, al.lèrgies alimentàries i classes de cuina on aprenien a cuinar tot tipus d'aliments i receptes.
Dins d'aquesta formació, el Servei Municipal d'Ocupació ha volgut apropar als alumnes al sector de l'hostaleria i turisme fent una visita al restaurant "El Rincón de Diego" de Cambrils per poder veure el funcionament d'un restaurant premiat amb una estrella Michelin i portant professionals de la nostra ciutat a impartir una classe mestre als participants, com és el cas del pastisser Josep Roquet de la Pastisseria Palau i el cuiner Xavier Veciana del Restaurant Xaloc.
La intenció del Servei Municipal Ocupació amb aquesta actuació és contribuir a la formació de professionals en el sector de l'hostaleria i el turisme, clau a la nostra província.